Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеАз бях с вас докато опъвахте ролетката ,и ви видях с какво дойдохте.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ, защо не се обади? Или не можа да ме познаеш по тази снимка на аватара
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеама май верно беше 9292 145 цата и беше много фешън,от секъде изкачат алфи от мрака в това село бе.
П.с. Вчера софийска червена 147ца се закачих за нея и после я изпреварих на подбалканския.Аз бях с червената Делта,ако се познае колегата евала готини джанти.Last edited by IcemaN92; d.m.y г., 16:20.The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеЕ как,няма кой да те спре,даже щях да те позная веднагаsigpic
Comment
-
Днес, 11:55, София, бул. Сливница от Опълченска към К. Величков: АР 155 2.0 с ДКН 7839 или 7938.
Comment
-
Днес 19.30h Бургас, от светофара на окръжна болница до кръговото на ВХТИ (изхода на града, посока София) Колега със сива 156 2.4 JTD с регистрация РВ 4906 ВМ - видимо вървяща, но не чак толкова, че да се опъне на мотора ми
Малко безразсъдно тръгна на зиг-заг в трафика, но ще му простим това му превъзбуждане. Колега, ако пишеш тук да знаеш, че искрено се накефих на колата тиsigpic
Comment
-
Не знам дали е за тук тва въпросче, но все пак... злочестивата 156-ца на някой от тук ли е?: http://insmarket.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%..._i.424243.htmlsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Черна 147-ца с тъмни стъкла, черни джанти и лентички екстрийм на номерата, сутринта пред мен на бул.България към 7,45-8ч.
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеЧерна 147-ца с тъмни стъкла, черни джанти и лентички екстрийм на номерата, сутринта пред мен на бул.България към 7,45-8ч.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment